reserveer uw tafel Groepsreservering
Terug naar Menukaarten

À l​a carte

11:30 - 22:00

Bij BLOOM kunt u heerlijk genieten van een 3-Gangen Menu voor € 42,50 per persoon (keuze uit alle voor, hoofd en nagerechten). 
Kies uit één van de categoriën of bekijk de gehele kaart hieronder.

SNACKS 

Salades 

Voorgerechten 

Soepen 

3-gangen menu 

Hoofdgerechten 

Bijgerechten 

Desserts 

Borrelkaart

BORRELNOOTJES | 4 

BROODPLANK | 8 
ambachtelijk brood | tapenade | aioli | roomboter 

BORRELPLANK | 19.5 
ook vegetarisch mogelijk 
ambachtelijk brood | dips | 8 bittergarnituur serranoham | brie | walnoten 

VAN DOBBEN BITTERBALLEN | 9.5 
keuze uit: vlees of vegetarisch 
8 stuks | mosterdsaus 

NACHOS (V) | 12.5 
kaas | tomatensalsa | guacamole | roomkaas jalapeños | rode ui 

TORPEDO GARNALEN | 11 
8 stuks | chilisaus 

KIP KARAAGE | 10 
8 stuks | mayonaise 

KAASSTENGELS | 11 
8 stuks | chilisaus 

MINI LOEMPIA’S (V) | 8 
8 stuks | chilisaus 

BITTERGARNITUUR | 15 
12 stuks | bitterballen | mini frikandellen kip karaage | mini loempia’s chilisaus | mosterd | mayonaise

Salades

CAESAR SALADE | 16
little gem | gegrilde kip | ei | bacon | parmezaanse kaas
hoofdgerecht | 21


SALADE VAN DE ZEE | 16 
sla melange | gamba’s | gerookte zalm parmezaanse kaas 
hoofdgerecht | 21 


GEITENKAAS SALADE (V) | 15 
sla melange | geitenkaas | honing | gekarameliseerde walnoten 
hoofdgerecht | 20

Voorgerechten

BROODPLANK | 8 
ambachtelijk brood | tapenade | aioli | roomboter 

BLACK TIGER GAMBA’S | 14.5 
knoflookolie | chili | limoen | knoflookcrouton 

CARPACCIO | 14.5 
parmezaanse kaas | cherry tomaten pijnboompitten | truffelmayonaise 

STEAK TARTAAR | 15.5 
eidooier crème | sjalot | kappertjes | cornichons 

Soepen

SOEP VAN HET MOMENT | 8.5
huisgemaakt   

FRANSE UIENSOEP | 8.5
huisgemaakt       

3-Gangen menu

- Geniet van de gezellige sfeer - 

Stel uw eigen 3-gangen menu samen voor 42,50 euro per persoon.


Keuze uit alle voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. 

Geniet van een heerlijke avond uit bij BLOOM.


Hoofdgerechten


CHEF’S SPECIAL | 27.5 
vraag uw bediening 

ZALM | 27 
seizoensgroenten | miso beurre blanc | pea cress 

TAGLIATELLE GAMBA’S | 26 
cherry tomaten | knoflookolie | chili | limoen 

RIB-EYE | 29 
seizoensgroenten | chimichurri | peperroomsaus 

RIGATONI CHICKEN-CHORIZO | 24 
kip | chorizo | cherry tomaten | roomsaus | noten 

BLACK ANGUS BURGER | 25 
kaas | bacon | gekarameliseerde uien cornichons | huisgemaakte burgersaus | frites 

SPARERIBS | 26 
huisgemaakte barbecue saus | mais | koolsla | frites 

SATÉ VAN KIPPENDIJEN | 23 
kroepoek | frisse salade | satésaus | frites 

VEGGIE BURGER (V) | 23 
brioche | quinoa burger | kaas | truffelmayonaise cornichons | frites 

Bijgerechten

VERSE FRITES VAN ‘T FRIETHUYS | 5 
met mayonaise

ZOETE AARDAPPELFRITES | 5.5 
met truffelmayonaise 

AARDAPPELGRATIN | 5 

SEIZOENSGROENTEN | 5 

GEBAKKEN CHAMPIGNONS | 5 

FRISSE SALADE | 5

Arcadialaan 6
1813 KN Alkmaar

 naar hotelalkmaar.nl

Desserts

CHOCOLATE LAVACAKE | 11 
vanille ijs | coulis | slagroom | crumble 

CRÈME BRÛLÉE | 10 
vanille ijs | rood fruit | crumble 

CHEESECAKE LOVERS | 10 
aardbei ijs | coulis | fruit | slagroom | crumble 

DAME BLANCHE | 9.5 
vanille ijs | chocolade saus | slagroom | crumble